Politica de confidențialitate     23.03.2020

 

  1. SCOP

Aceasta Politica de confidențialitate împreuna cu „Termeni si condiții „ vi se aplica in cazul in care utilizați site-ul http://www.psihiatrupitesti.ro denumit in continuare “Site-ul”.

  1. COLECTAREA DATELOR

Site-ul nu colectează nici un fel de date personale.

2.1 Furnizorul de servicii de plata online:

Entitatea autorizata să presteze servicii de procesare a plăților online și de stocare a datelor de card sunt:

  • Netopia SRL, RO15565496, J40/9170/2003, B-dul. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 4, București, sector 2, 021901, Romania;

2.2 Furnizorul de servicii de videoconferința:

Furnizorul de servicii de comunicații tip videoconferințe disponibile in cadrul site-ul este compania Zoom US , furnizor de servicii terțe.

In cazul ședințelor online in care serviciile de videoconferință sunt asigurate de companii terțe, furnizorul de servicii are acces la următoarele date colectate: informații despre dispozitivul cu care s-a accesat conferința, adresa IP de la care s-a accesat, capabilitățile rețelei de internet utilizate (frame rate, packet loss).

De asemenea, semnalul sonor si cel video nu trec prin niciun server al CMI Dr Marinescu Cristian sau al furnizorului extern / terț de servicii de videoconferință, comunicarea realizându-se doar intre echipamentele / dispozitivele participante in cadrul Consultației Online. Mai mult, atât semnalul sonor cat si cel video nu se salvează pe niciun echipament sau server, nici al CMI Dr. Marinescu Cristian si nici al furnizorului terț de servicii.

2.3 Furnizorul de servicii de navigație:

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a naviga către adresa cabinetului fizic al medicului psihiatru/psiholog. Acest lucru este realizat ca urmare a integrării site-ului cu platforma Google Maps.

Datele transmise de CMI Dr. Marinescu Cristian către acesta platforma externa, in mod automat ca urmare a integrării platformei, reprezintă doar adresa cabinetului fizic situat in Pitești, str. Anton Pann nr 1.

Astfel, nu vom dezvălui niciodată informații si date personale care ar putea determina identificarea persoanelor fizice care utilizează astfel de servicii.

  1. RECLAMATII

Aveți dreptul sa depuneți o plângere / reclamație in orice moment la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro), autoritatea de supraveghere din Romania pentru probleme de protecție a datelor personale.

Cu toate acestea, va recomandam sa ne contactați direct, pentru a va putea răspunde la orice nelămurire sau cerere cu privire la datele Dvs. cu caracter personal.