CONSULTATIE VIDEO ONLINE

Instrucțiuni  (obligatorii) de utilizare :

  1. Descărcați si citiți cu atentie documentele urmatoare: Consimtamant.pdf  (nu este necesar daca ati semnat aceste documente intr-o vizita anterioara la cabinet ).
  2. Cititi cu atentie “Termeni si conditii” si “Politica de confidentialitate”.
  3. Pentru a va exprima acordul trimiteti un mesaj email la: cmi@psihiatrupitesti.ro cu textul: Am citit, inteles si semnat aceste documente ( Consimtamant.pdf), le voi pastra pana la prima vizita la cabinetul dumneavoastra, cand vi le voi inmana personal pentru arhivare sau vi le voi trimite prin posta in cazul in care nu pot ajunge la cabinet. Am citit, inteles si sunt de acord cu “Termeni si conditiile” si “Politica de confidentialitate”.  Accept faptul ca aceste consultatii se supun legislatiei din Romania.
  4. Achitati valoarea consultatiei de 300 RON: Plata online cu cardul (pentru consultatiile programate Sambata/Duminca se achita 600 RON – 2 plati a 300 RON)
  5. Plate se poate efectua si prin virament bancar in contul BCR: RO60RNCB0627149309630001
  6. Planificați prin telefon +40.799.780.622 data si ora consultației video.
  7. Cu 5 min înainte de data si ora programate, contactați telefonic cabinetul la numărul sus menționat pentru a stabilii conexiunea video (Whatsapp)

Descrierea consultației: Consultația poate dura maxim 20 de minute începând de la ora stabilita prin programare, deci trebuie sa fiți conectat la timp ( având o perioada de gratie prealabila de 5 min ) Consultația este video. Poate fi văzut psihiatrul si puteți fi văzut, preferabil așezat pe un scaun cu întreg bustul cuprins in imagine.

După consultație veți primi prin email: rețeta, schema de tratament si alte recomandări, daca este necesar.

Sunt interzise înregistrarea sau difuzarea consultației conform “Termeni si condiții”